Denna hemsida är för personer som är intresserade av NET i Norden
Denna hemsida är för personer som är intresserade av NET i Norden

Information om Carpa NET

Det finns en väl etablerad patientförening i Sverige, CarpaNET som ger dig och dina anhöriga en chans att dela era erfarenheter med andra i liknande situation. På deras hemsida www.carpanet.se hittar du information om var du kan vända dig. Att kontakta andra personer med NET genom dessa patientföreningar kan hjälpa dig att lära dig nya sätt att hantera de förändringar som kan uppkomma efter att du har fått diagnosen NET.

Patientföreningarna arrangerar också både regionala och nationella möten för att öka både kännedomen och kunskapen om neuroendokrina tumörer (NET). I samband med World NET Cancer Awareness Day (WNCAD) den 10 november arrangeras alltid NET möten i de Skandinaviska länderna. Besök deras hemsidor för mer information.

Patientföreningarna har olika patientforum på facebook för personer med NET och deras anhöriga, för att dela idéer, oro och tips om att leva med NET.

Se listan nedan vilka patientföreningar
som finns i Skandinavien.

Danmark

Netpa Danmark

Norge

CarciNor, Norway

Sverige

CarpaNET

Dela:

Betygsätt detta innehåll

No votes yet.
Please wait...

Hitta det stöd du behöver

Information om NET

Information om NET som utgår från tunntarmen eller bukspottkörteln samt symtom på NET

Om NET

Praktiska tips och verktyg

Ta del av praktiska tips från andra som lever med NET

Praktiska tips och verktyg

Leva med NET

Information om emotionella, fysiska och sociala utmaningar av att leva med NET

Leva med NET

Vi använder oss av cookies för att säkerställa att du får det bästa utbytet av vår hemsida. Klicka här för mer information.
Ipsen
Denna hemsida har utvecklats av Ipsen i samarbete med patienter som lever med NET och sjukvårdspersonal som dagligen träffar patienter med NET. Ipsen vill rikta sitt varma tack till alla som bidragit med djup kunskap,  värdefulla insikter och personliga berättelser. Besök www.ipsennordic.com för mer information om oss. Hemsidans design och utveckling är producerad av Kanga Health Ltd.